Totaalproject T.G.

In deze woning in Genk pakten we het volledige interieur aan. De klant vond het belangrijk dat de binnenkant van deze klassiekere woning uit de jaren 50 moderner was dan de buitenkant, maar niet té modern. We zorgden daarom voor subtiele accenten en een specialere vormgeving in de keuken en brachten warmte in het interieur door een parketvloer te leggen en voor houtaccenten in keuken, badkamer en meubels te kiezen.

 

Keuken in Corian

De keuken is volledig uitgevoerd in Corian. De nis werkten we af in Marokkaanse tegel om het rustieke te laten terugkomen. Er werd gekozen voor zwarte toestellen, doorheen de hele woning laten we zwarte accenten terugkomen om een geheel te creëren.

Veel werkruimte

In deze keuken hebben we spoelbak en vaatwasser geïntegreerd in het eiland. Hierdoor is er erg veel werkruimte en is de doorgang groter, zodat bijvoorbeeld vaatwasser en lades tegelijk open kunnen, wat erg handig is bij het wegzetten van de vaat.

Optimale lade indeling

We hebben de klant eerst een aantal maanden gebruik laten maken van de keuken, en toen pas de lades ingedeeld. Zo wist de klant meteen wat het meest praktische was qua indeling. De lades zijn ook 600mm diep en zorgen zo voor extra bergruimte.

Badkamer renovatie

Voor de badkamer werkten we met een combinatie van Solid Surface, keramische marmer en eik fineer (wat in de volledige woning terugkomt en voor een verbinding tussen alle ruimtes zorgt). Ook de parketvloer werd hier doorgetrokken.

Douchewand in 'Armani Bronze'

De douchevloer en achterwand werd eveneens uitgevoerd in Solid Surface. We hielden de kleuren in de badkamer bewust sober zodat de douchewand dé eyecatcher werd. Deze is gemaakt uit keramisch marmer van Casa dolce Casa in ‘Armani Bronze’.

Badkamermeubel in Eik fineer

Fronten, legvlak onder het meubel en de nis zijn allemaal in eik fineer afgewerkt. Tablet en spoelbakken zijn uit Solid Surface, net zoals de badomkasting.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

We helpen je graag verder met meer info over onze realisaties en hoe we je kunnen helpen met jouw project!

Onze showroom is terug geopend, u kan vrijblijvend langskomen of een afspraak maken zodat we u zeker kunnen verder gelpen.