Eggersmann Hasselt

Al meer dan honderd jaar worden bij Eggersmann individuele maatproducten voor oogstrelende, luxueuze designkeukens vervaardigd. Technische perfectie en tijdloze elegantie zijn onze passie. Research naar innovatie, toepassing van de nieuwste fabricagetechnologieën en koestering van ambachtelijke tradities staan bij ons aan de basis van een continue ontwikkelingslijn. Duurzaamheid vormt bij al onze keukensystemen één van de belangrijkste uitdagingen. Eggersmann creëert hoogwaardige keukenunicaten voor veeleisende mensen.

Tom Geuns

Tom Geuns

Ik weet hoe spannend of moeilijk het kan zijn om te kiezen voor een nieuw interieur. Daarom begeleid ik onze klanten zelf van a tot z: vanaf het eerste bezoek in onze showroom tot het uittekenen van de plannen; van uitvoering tot plaatsing van het interieur: ik sta altijd voor u klaar.

Omdat we met een klein team werken kunnen we steeds kort op de bal spelen en kunnen eventuele aanpassingen altijd snel worden uitgevoerd.
Toch niet 100% zeker van uw gekozen werkblad? Spring nog eens binnen.
U twijfelt toch over de gekozen kraan van uw inloopdouche? Only one phone call away.
U heeft een keuken bij ons besteld maar wilt een interieur in dezelfde stijl? De koffie staat klaar.

Bij ons bent u geen nummer maar een persoon waar we tijd voor nemen en naar luisteren.
Want dat is waar wij voor staan. Uniek, persoonlijk en doordacht maatwerk.

Persoonlijk maatwerk

Maatwerk en tijdloos mooi design uitgevoerd in de beste materialen. Het interieur is pas echt af en voor het volle pond geslaagd met unieke meubels en elementen helemaal afgestemd op uw persoonlijke smaak en tot op de millimeter passend aan de ruimte. Van exclusief badkamerontwerp tot knap keukendesign met functionele extra’s en ergonomisch comfort.

Luxueus & uniek

Exclusieve producten waarbij individualiteit primeert en krachtige lijnen gecombineerd met uitzonderlijke materialen de rode draad zijn. En dat bewezen gevoel voor puur design vertaalt zich in ontwerpen volgens de belangrijkste Bauhaus architectonische elementen: gladde oppervlakken, kubieke vormen, neutrale kleuren en open plattegronden. Daarnaast onderscheidt Eggersmann zich met unieke werkoppervlakken, fronten en zijdelen in de fijnste steensoorten en exotisch hout, en met technologische hoogstandjes voor kasten en ergonomie. De ingrediënten voor een ongeëvenaard concept. De standaard als alleen het beste goed genoeg is.

Innovatief & tijdloos

Eggersmann hasselt creëert interieuroplossingen die ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd zijn volgens de beste methode: kennis en ervaring van een authentiek ambacht gecombineerd met de meest geavanceerde fabricagetechnologieën. Daarmee bouwen we voort op een succesvolle traditie. Die van eggersmann. Al meer dan 100 jaar vervaardigt eggersmann individuele maatproducten voor oogstrelende, luxueuze designkeukens. Gekend voor de technische perfectie en tijdloze elegantie. Hoogwaardige keukenunicaten voor veeleisende mensen.

Duurzaam & hoogwaardig

Als eerste industriële Duitse fabrikant van keukensystemen is Eggersmann küchen GmbH & Co. KG volgens de strenge eisen van de FOREST STEWARDSHIP COUNCIL (FSC) gecertificeerd. Daarmee verlegt Eggersmann de standaard voor het verantwoord omgaan met de grondstof hout en de natuur.

FSC is het internationaal meest gerenommeerde certificatiesysteem voor duurzame bosbouw. FSC voorkomt op mondiaal niveau roofbouw, beschermt zeldzame soorten en voorkomt de schending van mensenrechten. Ongeacht of het hout afkomstig is uit tropische of inheemse bossen. Basis van de FSC is de certificering van bossen volgens wereldwijd gestandaardiseerde criteria. Hierin houdt FSC in dezelfde mate rekening met economische, ecologische en sociale eisen die aan het bos als bron worden gesteld. Jaarlijkse inspecties van alle gecertificeerde bedrijven zowel in het bos als ook in de verwerkende industrie zorgen voor een hoge mate aan geloofwaardigheid en transparantie. Daarom is de FSC het enige boscertificatiesysteem dat zowel door milieu-en sociale groeperingen als door de bosbouw en houtindustrie wordt gesteund.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

We helpen je graag verder met meer info over onze realisaties en hoe we je kunnen helpen met jouw project!

Onze showroom is terug geopend, u kan vrijblijvend langskomen of een afspraak maken zodat we u zeker kunnen verder gelpen.