Project V.

Deze unieke keuken weerspiegelt onze passie voor het combineren van materialen en het maximaliseren van ruimte. In deze woning combineerden we Corian met Light Tunis Oak om een tijdloze, functionele en esthetisch mooie ruimte te creëren die perfect past bij de woning en levensstijl van deze klanten.

Corian en Light Tunis Oak

In deze keuken voerden we de lagere kasten en werkblad uit in Corian. Deze worden perfect gecomplementeerd door de kolomkasten in licht eiken fineer. Zo wordt een een unieke visuele dynamiek gecreëerd die de ruimte verrijkt.

Optimaal gebruik van de ruimte

Door strategisch alleen de twee wanden te gebruiken, hebben we de beschikbare ruimte optimaal benut zonder in te leveren op doorgang en functionaliteit. Het doelgerichte ontwerp zorgt voor een ruime keuken die tegelijkertijd gemakkelijk toegankelijk is. De keuze voor een minimalistische aanpak draagt bij aan een gevoel van ruimtelijkheid en openheid.

Natuurlijke lichtinval

De natuurlijke lichtinval vormt een cruciaal element dat de strakke lijnen en materialen van deze keuken versterkt. Het licht voegt een extra dimensie toe aan het ontwerp, waardoor de ruimte levendiger en uitnodigender aanvoelt.

Vakkundige installatie

Bij dit project ging onze aandacht niet alleen uit naar het plaatsen van de keuken, maar ook naar de voorbereidende werkzaamheden. We hebben de oude keuken afgebroken en een nieuwe vloer geplaatst, waardoor de keuken naadloos kon integreren in de vernieuwde ruimte. De floor-to-ceiling kolomkasten in Tunis Light Oak zijn zorgvuldig vervaardigd en geïnstalleerd om perfect in de ruimte te passen.

Naadloos design

Het werkblad, de fronten en de volledige achterwand, allen uitgevoerd in Corian, zijn naadloos geïntegreerd in het ontwerp. De subtiele, naadloos verlijmde poot draagt bij aan de algehele cohesie van het geheel. Het slim geïntegreerde design van de stopcontacten in de wand zorgt voor een strakke afwerking, waarbij functionaliteit en esthetiek hand in hand gaan.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

We helpen je graag verder met meer info over onze realisaties en hoe we je kunnen helpen met jouw project!