Project V.V.

Deze klant ging zijn woning verbouwen en wij mochten de keuken en badkamer voor onze rekening nemen.

De keuken is uitgevoerd in Como (één van onze kunststof meubelplaat afwerkingen) Bloesemwit, bij de badkamer voerden we alles uit in Corian om zo een mooi contrast te creëren met de vloer.

Alles greeploos

Om een greeploos effect te creëren werden de grepen van de lades en kasten mee in frontafwerking uitgevoerd. Ook bij de frigo werkten we met een frontoversteek waar de greep achter zit.

Weggewerkte schouw

Wat speciaal was bij deze keuken was dat we de bestaande schouw moesten wegwerken. Dat hebben we gedaan door de wand naar voren te trekken en af te werken in hetzelfde materiaal als de kasten (achter het bredere stuk links van de toestellen zit de schouw).

Alles afgewerkt in Como Bloesemwit

De hangkasten, het eiland en de onderkanten van de hangkasten zijn allemaal afgewerkt in hetzelfde materiaal. Het werkblad is composiet.

Compacte badkamer

Omdat we in deze woning met een compacte ruimte zaten voor de badkamer besloten we de vloer als blikvanger te maken en de rest sober te houden en uit te voeren in Corian.

Alles in Corian

Douche volledig uitgevoerd in Corian waardoor de glazen wand volledig naadloos kan verlijmd worden met de douchebak en wand. Ook de wand achter het toilet is uitgevoerd in Corian.

Zwevend lavabomeubel

Om een extra gevoel van ruimte te creëren kozen we hier voor een zwevend lavabomeubel in 1 geheel en uiteraard ook in Corian uitgevoerd. De spiegel werd zo gemaakt zodat er LED boven en onder geplaatst kan worden.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

We helpen je graag verder met meer info over onze realisaties en hoe we je kunnen helpen met jouw project!

Onze showroom is terug geopend, u kan vrijblijvend langskomen of een afspraak maken zodat we u zeker kunnen verder gelpen.