Project V.B.

Bij dit project uit Diepenbeek vond de klant het belangrijk dat er eenheid gecreëerd werd tussen de twee delen van de woning: een gerenoveerd gedeelte en een volledige nieuwbouw die er bijgezet is. In deze nieuwbouw bevindt zich de leefruimte en keuken en dat was voor de klant het belangrijkste object.

Kastenwand met geïntegreerde deur

We hebben gekozen voor een lange kastenwand in een laminaat hout replica. In de wand zit een deur geïntegreerd die toegang geeft tot de bijkeuken. De deur is gemaakt met een hydraulische pomp waardoor hij heel soepel opengaat. Erg belangrijk voor de klant, want deze inkom wordt meer gebruikt dan de voordeur.

Ontbijtnis

Achter de inschuifdeuren creëerden we een ontbijtnis in de kastenwand. We werkten doorheen de hele wand met liggende lades om de ergonomie te verhogen. De wand is trouwens volledig van vloer tot plafond en muur tot muur opgebouwd met minimale openingen.

Centraal keukeneiland

Het eiland staat centraal in de keuken en had drie doelen. Koken/spoelen, scheiding en ontbijthoek. De kasten zijn allemaal gemaakt uit fenix arpa 12mm fronten uit de Unique collectie.

Sky Grey marmer

Het blad werd uitgevoerd in ‘Sky Grey’ marmer. We werken hier veel mee: het is een betaalbare marmer die gemakkelijk te verkrijgen is. Meestal in openboek beschikbaar en soms zelfs in platen van 3200mm, wat zeer uitzonderlijk is bij marmer. Daarnaast heeft deze donkere marmer van nature wat vlekken, kleine gaatjes, patronen en een mooie adering, waardoor vlekken en krassen minder snel opvallen.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

We helpen je graag verder met meer info over onze realisaties en hoe we je kunnen helpen met jouw project!

Onze showroom is terug geopend, u kan vrijblijvend langskomen of een afspraak maken zodat we u zeker kunnen verder gelpen.