Project C.W.

Bij deze klanten was het belangrijk dat de keuken ook echt gebruikt kon worden om gasten te ontvangen. Een echte eyecatcher in de woning, maar toch met een gezellige en warme uitstraling, waarbij de beschikbare ruimte zo optimaal mogelijk benut werd.

Voor de badkamer was het belangrijkste dat deze rust uitstraalde. We hebben deze zo neutraal mogelijk gehouden door alles in Corian uit te voeren met de douchewand als accentmuur in hetzelfde marmer als de keuken.

 

Eiland in open boek 'Sky Grey'

Het eiland werd volledig uitgevoerd in ‘Sky Grey’ marmer, open boek en in verstek geplaatst. De toestellen zijn van Miele Artline en zijn greeploos.

Kolomkasten in 'Vancouver' eik

De kolomkasten en de tafel aan het eiland werden uitgevoerd in ‘Vancouver’ gezandstraalde eik met een lichte grijze patine. De lagere kasten links en rechts van de kolomkasten zijn in ‘Ancona’ fijnstructuur lak.

Badkamer volledig in Corian

Tablet met geïntegreerde spoelbakken, badomkasting en scheidingswand werden allemaal in Corian uitgevoerd.

Douchewand in marmer 'Sky Grey'

Douchewand is hetzelfde marmer als de keuken, ook hier in open boek geplaatst zodat de aders mooi doorlopen. Douchevloer werd in Corian uitgevoerd.

Op maat gemaakte dressing

Net als in de keuken werd ook hier de beschikbare ruimte optimaal benut. De dressing kasten zijn volledig op maat gemaakt en slechts 20mm van vloer en plafond verwijderd. De fronten werden mee in Corian uitgevoerd.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

We helpen je graag verder met meer info over onze realisaties en hoe we je kunnen helpen met jouw project!

Onze showroom is terug geopend, u kan vrijblijvend langskomen of een afspraak maken zodat we u zeker kunnen verder gelpen.