Project P.C.

Voor dit project hebben we een casco appartement omgevormd tot een tijdloos, samenhangend totaalconcept. Deze klanten kwamen naar ons toe met een duidelijke wens: een vloeiend en gestroomlijnd interieur vanaf het moment van binnenkomst. We hebben deze uitdaging aangenomen en het interieur ontworpen met oog voor detail, praktisch nut en esthetiek. Ontdek hoe we bij elke stap hebben gezorgd voor een naadloze samenhang en functionaliteit in dit unieke project.

Bureaumeubel en keukenparel

Het bureaumeubel, vervaardigd in Vancouver rifcut eik met een donkerbruine afwerking, springt direct in het oog. De rifcut uitvoering biedt een houtlook die eenvoudig te onderhouden is. De keuken, decentraal geplaatst in de open leefruimte, is als een verborgen parel. De wanden in dezelfde Vancouver eik in combinatie met het Modena lakwerk vormen een mooi contrast.

Eiland en materialen

Het eiland, uitgevoerd in Modena lakwerk en afgewerkt met een Corian werkblad, belichaamt onze aandacht voor naadloze ontwerpen en functionele elegantie. De Corian-afwerking maakte het mogelijk het eiland in één geheel uit te voeren, inclusief een naadloos geïntegreerde poot. De EMB downdraft dampkap en hoogwaardige Miele-apparatuur, inclusief een hogedruk stoomoven en Gaggenau vario koeling, vormen de kers op de taart.

Master bathroom

In de master bathroom en extra badkamer hebben we maatwerk lavabomeubels geplaatst, volledig vervaardigd uit Corian. Deze meubels, geïnspireerd op het keukenwerkblad, bieden niet alleen een strak uiterlijk maar zijn ook zeer onderhoudsvriendelijk. De naadloze douchewanden, 100% waterdicht en perfect gecombineerd met de tegels, zijn niet alleen mooi om te zien maar ook duurzaam en makkelijk in onderhoud.

Naadloze integratie

Het totaalconcept van dit project draait om naadloze integratie, waarbij elk element zorgvuldig is gekozen en geplaatst om een samenhangend en functioneel interieur te creëren. De combinatie van materialen, aandacht voor details en hoogwaardige apparatuur zorgt voor een unieke, gestroomlijnde leefomgeving die voldoet aan de hoogste standaarden van comfort en esthetiek.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

We helpen je graag verder met meer info over onze realisaties en hoe we je kunnen helpen met jouw project!