Project K.

Bij Eggersmann houden we van een uitdaging en dat was er zeker eentje. Deze klant zat met de handen in het haar voor het inrichten van deze ruimte. Het hoekraam, dat het grootste struikelblok vormde, werd omgetoverd tot dé eyecatcher van de keuken. Er werd een eiland met zitplaats voor 6 personen geïntegreerd en alles werd tot in de puntjes afgewerkt: deze keuken is intussen de favoriete plek van het hele gezin geworden.

Keukeneiland met zitplaats voor 6

Het eiland bestaat uit één groot oppervlak waarop men kan koken, en met twee personen naast elkaar kan zitten. Dit concept vormt niet alleen een mooi geheel met de rest van de keuken, maar zorgt ook voor voldoende werkruimte en zitgelegenheid.

Integratie van het hoekraam

Er werd een wand in Corian rond het raam gebouwd waarin we een handige werkzone met spoelbak hebben gecreëerd. Ook het tablet, de spatwanden, bovendecor en zijdecors zijn in Corian uitgevoerd zodat alles één naadloos geheel vormt.

Witte fronten

De fronten van de kastenwand zijn uitgevoerd in structuur lakwerk wit, perfect afgestemd op de Corian. De Miele toestellen zijn de kers op de taart: perfect geïntegreerd in de kastenwand.

Perfecte circulatie

De klant wilde van deze ruimte een echte lééfruimte maken, met zitplaats voor 6 personen. Door het eiland te verlengen creëerden we niet enkel één mooi geheel, maar ontstond ook een uitstekende circulatie in de keuken.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

We helpen je graag verder met meer info over onze realisaties en hoe we je kunnen helpen met jouw project!