Project H.

Deze klanten wensten een interieur dat tijdloze klasse uitstraalt. We namen zowel de keuken, leefruimte als inbouwkasten voor onze rekening en gebruiken dezelfde materialen doorheen de volledige woning. De witte fronten in laminaat combineren perfect met de warme houtaccenten. Het werkblad in marmerlook keramiek vormt een mooi contrast, waardoor de ruimte een uitstraling van pure luxe krijgt.

Marmerlook eyecatchers

Het pronkstuk van deze keuken is het keramische eiland met een verfijnde marmerlook en walnootdetails. Deze combinatie van materialen en texturen geeft een eigentijdse uitstraling en biedt een duurzame, functionele ruimte voor koken en samenzijn.

Maatwerk: mooi en functioneel

Onze focus op maatwerk vertaalt zich hier naar zorgvuldig ontworpen kasten en vast meubilair die naadloos opgaan in de ruimte. De materialen van de keuken werden doorgetrokken in de leefruimte om zo één mooi, elegant geheel te creëren.

Finishing touches

Bij dit project waren de details erg belangrijk. Zo gebruikten we hetzelfde Florim materiaal om de coffee corner/bar mee af te werken. De indirecte verlichting zorgt voor extra cachet.

Harmonieus samenspel

De combinatie van witte fronten, houten accenten en de marmerlook keramiek creëert een ruimte die een perfect evenwicht vindt tussen moderniteit en tijdloze klasse.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

We helpen je graag verder met meer info over onze realisaties en hoe we je kunnen helpen met jouw project!