Project G.

Bij dit project kregen we de kans om echt ons ding te doen: een uniek concept uittekenen met stijlvolle details. Zo maakten we  een zwevend meubel op maat, vervaardigd uit Corian. Het zwevende meubel geeft de ruimte een eigentijdse twist en creëert een sterk visueel effect dat de aandacht trekt. Bovendien vormt het de perfecte combinatie met het vrijstaande ligbad. Dit project is een perfect voorbeeld van wat er mogelijk is wanneer vakmanschap, maatwerk en creativiteit samenkomen. Het zwevende meubel, de op maat gemaakte details en de harmonieuze integratie van materialen maken deze ruimte echt bijzonder.

Compleet concept

Bij dit project kregen we de kans om echt ons ding te doen: een uniek concept uittekenen met stijlvolle details. Zo maakten we  een zwevend meubel op maat, vervaardigd uit Corian. Het zwevende meubel geeft de ruimte een eigentijdse twist en creëert een sterk visueel effect dat de aandacht trekt. Bovendien vormt het de perfecte combinatie met de inloopdouche en de dressing.

Maatwerk in Corian

Dit zwevend meubel is ongetwijfeld de eyecatcher van de ruimte. Een zee aan opbergruimte, unieke details zoals de schuin aflopende spoelbak en een verrassende twist door het te laten doorlopen na de muur.

Vrijstaand ligbad

Het ligbad werd eveneens uitgevoerd in Corian en werd zo geplaatst dat de eigenaars een prachtig zicht op de tuin hebben. Deze klanten waren geen fan van een vrijstaande kraan dus we ontwierpen een Corian box op maat voor het kraanwerk (die tevens dienst kan doen om producten op te bewaren).

Wat kunnen we voor jou betekenen?

We helpen je graag verder met meer info over onze realisaties en hoe we je kunnen helpen met jouw project!