Project F.V.

In deze bestaande woning kregen wij de opdracht om keuken en badkamer te renoveren. In de keuken kozen we voor Ancona Bloesemwit en in de badkamer gingen we voor een ontwerp in Corian.

Praktische inrichting

Om deze keuken zo praktisch mogelijk in te richten hebben we met veel lades gewerkt, zo wordt alle beschikbare ruimte optimaal benut.

Kolomkasten van vloer tot plafond

De kolomkasten zijn perfect op maat gemaakt en lopen van vloer tot plafond met minimale openingen. In de nis voorzagen we houten legvlakken om weer extra opbergruimte te creëren. De gebruikte toestellen zijn van Miele.

Keramisch werkblad

Het werkblad en spatwand werden uitgevoerd in een Keramiek van Marazzi. De luifel van de dampkap is mee uitgevoerd in Ancona Bloesemwit lakwerk en zorg zo voor een verbinding tussen links en rechts.

Badkamer in Corian

In de badkamer maakten we een Corian meubel op maat, ook de ingebouwde kasten achter het toilet zijn uitgevoerd in Corian.

Nis voor doucheproducten

Aan de zijkant van de inbouwkast maakten we een nis voor de doucheproducten. De nis werd ook uitgevoerd in Corian: dit product is zeer bestendig tegen vlekken, zuren en chemische producten.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

We helpen je graag verder met meer info over onze realisaties en hoe we je kunnen helpen met jouw project!

Onze showroom is terug geopend, u kan vrijblijvend langskomen of een afspraak maken zodat we u zeker kunnen verder gelpen.