Project M.C.

In deze keuken was het belangrijk dat het marmer de blikvanger werd, dat er zoveel mogelijk werkruimte werd gecreëerd en dat de keuken werd doorgetrokken naar de berging.

Keukeneiland in Sky Grey marmer

Alle fronten zijn gelakt in 9016 RAL-fijne structuurlak, het eiland is gemaakt in Sky Grey marmer. Het blokvormige marmer in het eiland mondt uit in een smaller stuk om aan te zitten.

Kastenwand tot in de berging

Het eiland heeft een dik volume, maar dit hebben we opgelost door het marmer en de bovenfronten in verstek te plaatsten. Zo krijgen we 1 mooi geheel. Om een ruimtelijk effect te creëren, zijn de kolomkasten doorgetrokken tot in de berging.

Afwerking op maat

Hier hebben we gewerkt met een afzuigkap van EMB: dit is één van de weinige afzuigkappen die in marmer kunnen worden afgewerkt. Bovendien kan deze afzuigkap het vermogen van een groot vuur aan.

Maatwerk in Solid Surface

Het frame onder het marmeren tablet raakt de grond. Daarom is het gemaakt uit Solid Surface. Dit zorgt voor een naadloos effect. Bovendien is het makkelijk in onderhoud. De krukken zijn ook door ons gemaakt en zijn ook in Solid Surface-materiaal.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

We helpen je graag verder met meer info over onze realisaties en hoe we je kunnen helpen met jouw project!

Onze showroom is terug geopend, u kan vrijblijvend langskomen of een afspraak maken zodat we u zeker kunnen verder gelpen.