Project D.

In deze woning hebben we gekozen voor een unieke benadering van de keukenontwerpen. We wilden iets speciaals creëren dat niet alleen functioneel is, maar ook een visueel statement maakt. Met slimme keuzes in materialen, verlichting en ontwerpdetails hebben we een keuken gecreëerd die zowel modern als tijdloos is.

Indirecte verlichting

In deze ruimte wilden we eens iets anders doen dan de strakke ‘floor to ceiling’ kolomkasten. We kozen ervoor de kasten niet volledig tot boven te laten doorlopen en plaatsten indirecte verlichting.

Greeploze stijlen

Om de wand net iets specialer te maken pasten we verticale, greeploze stijlen toe in combinatie met de -iets strakkere- push-to-open kasten rond de toestellen.

Eiland in mat zwart PASO

Het eiland is uitgevoerd in onze gekende matte zwarte PASO-collectie. Het enige materiaal wat we toepassen in deze kleur, omdat we hier het beste onderhoud kunnen garanderen.

Tablet in Corian

Het werkblad werd uitgevoerd in Neutral Concrete Corian en past perfect bij de andere gebruikte materialen. Zowel qua afwerking (mat) als kleurencombinatie vormt dit één mooi geheel.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

We helpen je graag verder met meer info over onze realisaties en hoe we je kunnen helpen met jouw project!