Project D.

In dit interieurproject komen functionaliteit, esthetiek en verfijning samen. De kolomkasten in mat wit laminaat en het  eiland in Florim Marmer vormen het stralende middelpunt van deze ruimte. De donkere verlichting en lamelgordijnen, geven deze moderne, strakke keuken toch een tijdloze touch.

Functionele schoonheid

Door te kiezen voor mat wit laminaat voor de kolomkasten en een prachtig eiland in Florim Marmer, hebben we niet alleen een visueel aantrekkelijke ruimte gecreëerd, maar ook een functionele omgeving waar design en praktisch gebruik samenkomen. Het strakke ontwerp maximaliseert de beschikbare ruimte en biedt tegelijkertijd een tijdloze esthetiek die naadloos aansluit bij de moderne architectuur van het nieuwbouwproject.

Ruimtelijk perspectief

Om het gevoel van ruimte te vergroten, hebben we bewust gekozen om de kolomkasten en de omkasting van de inbouwhaard in helder wit uit te voeren. Deze aanpak zorgt voor een optisch vergrote ruimte, waardoor het interieur een luchtige uitstraling krijgt.

Harmonieus contrast

Het contrast tussen de strakke, witte kastenwand en het Florim Marmeren eiland wordt prachtig geaccentueerd door de donkere verlichting en lamelgordijnen. Een combinatie die absoluut de esthetiek van de keuken versterkt.

Luxueuze materialen

De keuze voor hoogwaardige materialen zoals het Florim Marmer voor het eiland straalt luxe en verfijning uit. Dit materiaal biedt niet alleen duurzaamheid en eenvoudig onderhoud, maar ook een tijdloze schoonheid die de keuken een blijvend elegante uitstraling geeft.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

We helpen je graag verder met meer info over onze realisaties en hoe we je kunnen helpen met jouw project!