Project C.

Deze klanten waren op zoek naar de perfecte balans tussen strak design en warme elementen. In deze keuken hebben we zwart en marmer gecombineerd om een stijlvolle en moderne uitstraling te creëren. We hebben een ruimte ontworpen die niet alleen functioneel is, maar ook een echte eyecatcher.

Black and marble

Black and Marble, de perfecte combinatie als je het ons vraagt. De klant wou een strakke keuken, maar wel met warmte. Dat er zwart in moest komen stond vast, dus hebben we de volledige achterwand uitgevoerd in onze PASO reeks.

Nis met indirecte verlichting

We hebben ervoor gekozen om in de wand een mooie nis te bouwen, volledig in het zwart en voorzien van een warme indirecte verlichting. Een nis breekt de wand, maar zorgt ook voor diepte. We spelen met volumes om de ruimte zo groot mogelijk te laten lijken.

Eyecatcher van formaat

Het eiland werd uitgevoerd in het prachtige Silver Roots marmer. De pérfecte combinatie met de donkere achterwand. Het eiland trekt alle aandacht naar zich toe en zorgt tegelijk voor warmte.

Hout als finishing touch

Hout zorgt altijd voor net dat ietsje meer. Warmte, rust, contrast… Dankzij de houten eettafel tillen we het concept nog net iets hoger.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

We helpen je graag verder met meer info over onze realisaties en hoe we je kunnen helpen met jouw project!